Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er specialiseret i at hjælpe ejere og ledere gennem virksomhedssalg – fra tidlig salgsmodning og indtil hverdagen indtræffer efter en sammenlægning eller et opkøb.

En lang række danske virksomheder står overfor et generationsskifte de kommende år. Tidligere blev en stor del af disse virksomheder solgt internt i familien, men konkurrencen i det fleste industrier og hastige ændringer i markedsforhold, kræver i dag langt flere kvalifikationer for at eje og drive en virksomhed. Men andre ord risikerer virksomheder, der ikke salgsmodnes, ikke at blive solgt eller opnå en tilfredsstillende pris.

Måske har du hørt om CSRD og sustainability? Det er ny lovgivning, som skubber på strategiske beslutninger, og som nu er nødvendige at blive bekendt med – særligt hvis du ønsker at sælge din virksomhed.

Vi har en bred erfaring inden for køb og salg af danske og udenlandske virksomheder, fra økonomifunktioner og ESG.

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside, som er på engelsk, for at læse mere om vores salgsmodning, ESG-ydelser eller se hvem vi tidligere har hjulpet. Hvis du er mere fortrolig med et opkald eller fysisk møde, er vi også til rådighed for dette. Vi kommer landet rundt med jævne mellemrum, så vi finder altid en løsning.

Christine Nordam
Ejer og Administerende Direktør
christine@nordambp.dk
Telefon 81733781

Click for contact
Animating yellow area 1
Animating yellow area 1
00 16 39 62 88 99 100 %